Van Galen Design

 
 

Een goed doordacht ontwerp luistert nauw, begint bij goed luisteren en komt in nauwe samenwerking met de opdrachtgever tot stand. Want dat is dé manier om het ontwerp naadloos te laten aansluiten bij het profiel van uw bedrijf of organisatie.

Van Galen Design onderscheidt zich door voor al haar opdrachtgevers een kenmerkend en geheel eigen beeld te creëren. Dat wordt consistent doorgevoerd in alle uitingen. Waardoor haar opdrachtgevers zich op een bijzondere en herkenbare manier profileren.

 

Van Galen Design ontwikkelt logo’s, huisstijlen, gevel- en buitenreclame, stands, beursdoeken, posters, uitnodigingen, nieuwsbrieven, advertenties, folders, brochures, mailings, magazines, bedrijfsbladen, jaarverslagen, catalogi en websites. En werkt graag met bedrijven en organisaties die geloven in samenwerking en consistente en onderscheidende communicatie.

 

Graphic Design

Vorm krijgt nog meer inhoud met Van Galen Design

Van Galen Design geeft uw bedrijf een professionele uitstraling, zodat uw klant direct een goed gevoel heeft en graag met u in zee gaat na het zien van uw logo, folder, site of andere huisstijluitingen.

H. Heijermanslaan 4 | NAP-gebouw 008a | 2741 ZJ  Waddinxveen | M +31 (0)6 13 86 99 57 |

www.vangalendesign.eu | https://www.facebook.com/vangalendesign